Θοδωρής Αλυσανδράτος: «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα, είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»

Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα, είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου Θοδωρής Αλυσανδράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή το ψήφισμα που εξέδωσε το συμβούλιο της κοινότητας σχετικά με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο γουλόστρωτο.

«Αποφασίσαμε να το κουβεντιάσουμε το θέμα, γιατί ο κόσμος έχει διχαστεί» ανέφερε στην πρώτη του τοποθέτηση ο κος Αλυσανδράτος, υπενθυμίζοντας όμως ότι η οποιαδήποτε απόφαση της κοινότητας είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα και την τελική απόφαση θα την λάβει το Λιμενικό Ταμείο. Όπως τόνισε η απόφαση ήταν να τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα και κατά ψήφισε η Λαϊκή Συσπείρωση και ο κος Λούκας Νιφοράτος.

Ο πρόεδρος θέλησε να εξηγήσει ότι τα τραπεζοκαθίσματα αν τελικώς τοποθετηθούν δεν θα δημιουργούν πρόβλημα στου πεζούς. «Θα είναι μια σειρά τραπέζια. Ουσιαστικά μιλάμε για 3 έως 6 τραπέζια για το κάθε μαγαζί. Αν γίνει κάτι διαφορετικό, εγώ ο ίδιος θα εισηγηθώ να τα βγάλουν. Θέλουμε να εξυπηρετηθούν και οι πολίτες και οι επαγγελματίες» τόνισε.

Κλήθηκε να απαντήσει και σχετικά με την μη παράδοση του έργου και επισήμανε ότι αυτό αποτελεί πρόβλημα και θα μπορούσε το Λιμενικό Ταμείο να μην πάρει θετική απόφαση γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο. «Θα μιλήσουμε με τους αρμόδιους για να λύσουμε τα προβλήματα» κατέληξε.

«Η τοπική κοινότητα προσπαθεί να κάνει διάφορα πράγματα με τις λίγες δυνατότητές της» τόνισε ο κος Αλυσανδράτος αναφερόμενος σε άλλα θέματα, σημειώνοντας μερικές από τις δράσεις της κοινότητας. «Καθαρίσαμε ένα δημοτικό ακίνητο στις Μηνιές, δώσαμε τροφές στον σύλλογο ΝΤΟΡΙΣ, θα συναντηθούμε με κατοίκους των Χελμάτων και με τον «ΦΑΡΟ» βοηθάμε στην καθαριότητα του Κουτάβου» ανέφερε.

Πηγή: 965.gr

Kefalonia Radio · ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ (3 – 7-2020)


Πηγή