ΠΕΑΚ Πάτρας: Σε λειτουργία το Γυμναστήριο και το Ιατρείο στις εγκαταστάσεις του Α. Πεπανός (φωτο)

ΠΕΑΚ Πάτρας: Σε λειτουργία το Γυμναστήριο και το Ιατρείο στις εγκαταστάσεις του Α. Πεπανός (φωτο) ΠΕΑΚ Πάτρας: Σε λειτουργία το Γυμναστήριο και το Ιατρείο στις εγκαταστάσεις του Α. Πεπανός (φωτο)

Ένα υπερσύγχρονο Γυμναστήριο είναι πλέον στην διάθεση των Σωματείων και των αθλητών που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου «Α.Πεπανός», ενώ ήδη τέθηκε σε λειτουργία και το Ιατρείο του ΠΕΑΚ Πάτρας στον ίδιο χώρο.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, με την συνδρομή εργαζομένων των εγκαταστάσεων, τους οποίους και ευχαριστούμε, προχώρησε μεθοδικά στην υλοποίηση των στόχων λειτουργίας Γυμναστηρίου και Ιατρείου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με μηδενικό κόστος.

Πιο συγκεκριμένα για την λειτουργία του Γυμναστηρίου μεταφέρθηκαν, συναρμολογήθηκαν και επισκευάστηκαν όργανα τα οποία επί σειρά ετών βρίσκονταν εγκαταλειμμένα σε διάφορους χώρους του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Τα όργανα μεταφέρθηκαν, επισκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν σε αίθουσα των εγκαταστάσεων του Α. Πεπανός, ενώ προηγουμένως ο χώρος είχε διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε να είναι λειτουργικός και προσιτός στους χρήστες.

Το Γυμναστήριο λειτουργεί πλέον κανονικά και διατίθεται στα Αθλητικά Σωματεία για τους αθλητές από τις 8 το πρωΐ έως τις 10 το βράδυ

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Παράλληλα βρίσκεται ήδη σε λειτουργία και στην διάθεση των Σωματείων και το Ιατρείο του ΠΕΑΚ Πάτρας στις εγκαταστάσεις του Α. Πεπανός. Το Ιατρείο διαθέτει απινιδωτή και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν περιστατικά που θα αφορούν στην υγεία των αθλητών που χρησιμοποιούν τις κολυμβητικές δεξαμενές αλλά και το κλειστό Γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος»

Για την λειτουργία του Ιατρείου το κόστος ήταν εξαιρετικά μικρό, δεδομένου ότι η πλειοψηφία του εξοπλισμού προέρχεται από τις σχετικές προμήθειες που έγιναν για τους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες της Πάτρας

ΠΕΑΚ Πάτρας: Σε λειτουργία το Γυμναστήριο και το Ιατρείο στις εγκαταστάσεις του Α. Πεπανός (φωτο) ΠΕΑΚ Πάτρας: Σε λειτουργία το Γυμναστήριο και το Ιατρείο στις εγκαταστάσεις του Α. Πεπανός (φωτο) ΠΕΑΚ Πάτρας: Σε λειτουργία το Γυμναστήριο και το Ιατρείο στις εγκαταστάσεις του Α. Πεπανός (φωτο) ΠΕΑΚ Πάτρας: Σε λειτουργία το Γυμναστήριο και το Ιατρείο στις εγκαταστάσεις του Α. Πεπανός (φωτο) ΠΕΑΚ Πάτρας: Σε λειτουργία το Γυμναστήριο και το Ιατρείο στις εγκαταστάσεις του Α. Πεπανός (φωτο) ΠΕΑΚ Πάτρας: Σε λειτουργία το Γυμναστήριο και το Ιατρείο στις εγκαταστάσεις του Α. Πεπανός (φωτο)


Πηγή