Πόλο: Στη μάχη του πανελληνίου πρωταθλήματος οι κορασίδες της Ν.Ε. Πατρών

Στη μάχη του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Κορασίδων (γεν. 2005) ρίχνεται το Σαββατοκύριακο το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ.

Τα «δελφίνια» του Δημήτρη Μπιτσάκου θα συμμετάσχουν στον Α Όμιλο Αττικής (οι αγώνες θα γίνουν στο Ιλίσιο κολυμβητήριο), με αντιπάλους τους Νηρέα Χαλανδρίου, Εθνικό και Ηλυσιακό.

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Δημήτρης Μπιτσάκος, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του αρκετές παίκτριες από την ομάδα Μίνι Κορασίδων.

Αναλυτικά το ρόστερ της ΝΕΠ αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Διονυσία Κουρέτα, Δήμητρα Γκαντή, Μαριάννα Γκαντή, Γεωργία Ζαφειράκη, Νικολία Τσατσουρη, Αναστασία Μπεκρή, Αλεξάνδρα Κρινα, Νικολέττα Κωνσταντινοπούλου, Βαρβάρα Παρασκευοπούλου, Νάνσυ Ζαχαροπούλου, Μαρία Σχίζα, Μαρία Κεπενού, Δήμητρα Κοντάκου, Θεοδώρα Βγενοπούλου. Θεοδώρα Προδρομίτη, Αφροδίτη Μπιτσάκου.

Βοηθός προπονητή είναι ο Παναγιώτης Χριστοφής και έφορος της ομάδας ο Κώστας Μπεκρής.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/7: Νηρέας Χαλ.-ΝΕΠ (7.30μ.μ.), Εθνικός-Ηλυσιακός (9μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/7: Νηρέας Χαλ.-Ηλυσιακός (10π.μ.), Εθνικός-ΝΕΠ (11.30π.μ.), ΝΕΠ-Ηλυσιακός (6μ.μ.), Εθνικός-Νηρέας Χαλ. (7.30μ.μ.).

Στην τελική φάση (οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα 7-9 Αυγούστου) θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 8). Οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές και σύμφωνα με το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο.


Πηγή