Για πρώτη φορά μηχάνημα ΑΤΜ στο Αρκούδι

Το Αρκούδι απέκτησε ΑΤΜ ύστερα από πρωτοβουλία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης “Κρίση Συνείδησης” κι εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου, Οδυσσέα Μανιά.

Προ ημερών ΑΤΜ τοποθετήθηκαν επίσης με πρωτοβουλία του Οδυσσέα Μανιά στο Λάππα και την Μανωλάδα. Το ΑΤΜ του Αρκουδίου δέχεται κάρτες όλων των χωρών και όχι μόνο αυτών της ΕΕ.

Το ATM τοποθετήθηκε έξω από την ψαροταβέρνα «Φάρος» ιδιοκτησίας Κων. Μπούγου. Ο κ. Μανιάς στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην συνεργασία που έχει με την εταιρεία “Ελληνικά Υδατοδρόμια” και φορείς προκειμένου το Αρκούδι να αποκτήσει υδάτινο πεδίο για την μεταφορά VIP και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ξενοδοχειακών μονάδων.

Παρόντες στην εκδήλωση ο βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο πρ. δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, ο δήμαρχος Ηλιδας Γιάννης Λυμπέρης, η γεν. γραμματέας του Δήμου Ήλιδας κ. Νίκη Κοκαλιάρη, ο αντιδήμαρχος Πηνειού Νίκος Μαφρέδας, ο αντιδήμαρχος Δυτ. Αχαίας Χρήστος Σάμαρης, ο δημοτικός σύμβουλος Πηνειού Αγγελος Μπράτης με την κόρη του Δήμητρα, ο επιχειρηματίας Γιάννης Σούλης κ.α.

Οικοδέσποινες στην προχθεσινή εκδήλωση ήταν η αρραβωνιαστικιά του Οδυσσέα Μανιά Μαρία Πίτσου και η σύζυγος του κ. Μπούγου, Κωνσταντίνα.

(φωτογραφίες Βασ. Κανουλάς)


Πηγή