Πάτρα: Στην οδό Αυλίδος οι… κάτω «νίβουν» τους… πάνω! – Γιατί;

Το νερό – νεράκι λένε οι κάτοικοι της οδού Αυλίδος στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την υδροδότηση της περιοχής τους τελευταίους μήνες.

Το θέμα δεν έχει να κάνει μόνο με την οδό Αυλίδος, αλλά γενικότερα με τους δρόμους της περιοχής κοντά στο ΤΕΙ της Πάτρας.

Πάνω από πέντε μήνες οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν θέμα. Τη μία έχουν νερό και την άλλη μέρα δεν έχουν σταγόνα. Όμως ακόμα και αυτές τις μέρες που έχουν η πίεση του νερού είναι μικρή και δεν επαρκεί για να φτάσει στους πάνω ορόφους πολυκατοικιών.

Έτσι νεράκι απολαμβάνουν όσοι μένουν στο ισόγειο. Οι πάνω όροφοι μένουν διψασμένοι. Το πρόβλημα γνωρίζει η ΔΕΥΑ Πατρών αρκετά καλά και η οποία στην προσπάθειά της να το διορθώσει, έχει "γαζώσει" όλους αυτούς τους μήνες την οδό Αυλίδος, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι, ο δρόμος έφτασε να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, ενώ η κατάσταση δεν έχει επιδιορθωθεί. Έφτασε καλοκαίρι και το πρόβλημα για τους κατοίκους της περιοχής έχει επιδεινωθεί και είναι ακόμα πιο έντονο.

Δείτε φωτογραφίες:

Πάτρα: Στην οδό Αυλίδος οι… κάτω «νίβουν» τους… πάνω! - Γιατί; Πάτρα: Στην οδό Αυλίδος οι… κάτω «νίβουν» τους… πάνω! - Γιατί;


Πηγή