1ο Γυμνάσιο Πύργου: Μάζεψαν καπάκια, μοίρασαν χαμόγελα…

Παραδόθηκαν χθες χιλιάδες καπάκια στον «Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας» για να αγοραστεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο

Σε μία αξιέπαινη και συγκινητική πράξη προχώρησαν χθες οι μαθητές, οι καθηγητές και γενικότερα όλη η «οικογένεια» του 1ου Γυμνασίου Πύργου. Συγκεκριμένα παρέδωσαν στον «Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλεία», όλα τα καπάκια που συγκέντρωσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, έτσι ώστε να αγοραστεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο για έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα.

Πρόκειται σίγουρα για μία κίνηση που δείχνει την ευαισθησία των παιδιών, αλλά και όλου του προσωπικού του 1ου Γυμνασίου Πύργου, προς τους ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά έχουν ανάγκη το αμαξίδιο και δεν μπορούν να το αγοράσουν για διάφορους λόγους και κυρίως οικονομικούς. 
Για αυτή την αξιέπαινη πράξη μίλησαν ο διευθυντής του γυμνασίου κ. Μπίρμπας, οι υπεύθυνες καθηγήτριες όλου αυτού του προγράμματος, ο πρόεδρος του 15μελούς καθώς και ο πρόεδρος των Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας κ. Παντελής Παπαπαναγιώτου.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή