DJ Valeron: Ο καλύτερος Dj της Μυκόνου στο Beauvoir

Ο Ηλίας Βάλαρης γνωστός στους περισσότερους ως Dj Valeron μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο νούμερο ένα dj της Μυκόνου, αφού εδώ και χρόνια κρατά ψηλά τα σκήπτρα της διασκέδασης παίζοντας μουσική κάθε καλοκαίρι στα καλύτερα μαγαζιά του κοσμοπολίτικου νησιού.

Ο Dj Valeron ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική ήδη από την εφηβεία του. Από το 1996 έως το 1998 εξέπεμπε τις μουσικές του επιλογές από τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κέρκυρας και έπαιζε στο club “Αποκάλυψη”.

Έκτοτε και αφού μετακόμισε στην Αθήνα έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα club σε όλη τη χώρα, ξεσηκώνοντας πάντα με τις μουσικές του επιλογές σε house και afro ρυθμούς.

Από το 2002 βρίσκεται κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο, στα decks των πιο γνωστών μαγαζιών όπως το παγκοσμίου φήμης club Cavo Paradiso στο οποίο είναι εδώ και μια δεκαετία είναι resident Dj, έχοντας στο ενεργητικό του εμφανίσεις με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα Dj στον κόσμο, όπως οι: Armin Van Buuren, Jan Carbon, Hernan Cattaneo, Deep Dish, Antony Pappa, Above& Beyond, David Morales, Joachim Garraud, Fuzzy Hair, Martin Solveig, Angel Moraes, Alex Ner και πολλοί άλλοι.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου, ο Dj Valeron θα βρεθεί για μια και μοναδική εμφάνιση στο Beauvoir, στον Άγιο Ανδρέα. Για αυτό το ξεχωριστό event υπάρχουν περιορισμένες προσκλήσεις, τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε είτε από το χώρο του μαγαζιού είτε έπειτα από συνεννόηση στα social media του Beauvoir (Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ).


Πηγή