Συλλήψεις αλλοδαπών σε Πάτρα και Κυλλήνη

Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.

Επίσης, στη σύλληψη δυο αλλοδαπών 53 και 16 ετών, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.

Επίσης, σε περαιτέρω έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους πλαστές άδειες διαμονής.

Διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ακόμη, στη σύλληψη δύο αλλοδαπών 22 και 26 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κυλλήνης.

Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη των Λιμεναρχείων Κυλλήνης και Ζακύνθου, στο λιμένα Κυλλήνης, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων εντός της χώρας (έδαφος SCHENGEN).

Διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Kυλλήνης.


Πηγή