Δήμος Αιγιαλείας: “Της κ. Ψυχράμη της έχει γίνει έμμονη ιδέα το πως θα «εξοντώσει τον Καλογερόπουλο»R […]

Ο Δήμος Αιγιαλείας, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής: "Η παράταξη της κ. Ψυχράμη ό,τι φαντάζεται το μετατρέπει σε επικοινωνία επιχειρώντας να ορθώσει εμπόδια στη δημοτική λειτουργία και την αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν την Αιγιάλεια. Της κ. Ψυχράμη της έχει γίνει έμμονη ιδέα το πως θα «εξοντώσει τον Καλογερόπουλο» και αδιαφορεί πλήρως για τις επιπτώσεις που έχει κάθε ενέργειά της στα ζητήματα του τόπου. «Αν είναι να αποτύχει ο Καλογερόπουλος, ας καταστραφεί κι ο τόπος». Έτσι σκέφτεται, έτσι λειτουργεί.

Υπενθυμίζουμε στην κ. Ψυχράμη ότι οι πρώτες ενστάσεις των εργολάβων υπέρ των οποίων τοποθετήθηκε (!!!) απορρίφθηκαν από την αρμόδια αρχή. Γιατί άραγε στεναχωρήθηκε; Οι νέες ενστάσεις εκδικάζονται και θα κριθούν από την αρμόδια αρχή. Γιατί άραγε στεναχωριέται πρόωρα για την όποια έκβαση;

Μάλλον μετά από τρεις θητείες δεν έχει αντιληφθεί πως οι υπηρεσίες λειτουργούν υποχρεωτικά σύμφωνα με διαδικασίες, με αρμοδιότητες και επί συγκεκριμένων νόμων και διατάξεων. Επίσης πρέπει να αντιληφθεί ότι δε μπορεί να λέει ψέματα (για δήθεν επαφές με δημοτικούς συμβούλους, που βέβαια δεν υπήρξαν).

Τέλος, καλό θα ήταν να μη διαχωρίζει τις τοπικές κοινωνίες σε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Προφανώς θεωρεί δεύτερης κατηγορίας τους δημότες της Συμπολιτείας που με τίμησαν σε όλες τις εκλογές με ποσοστά μεγάλα. Μπορεί η ίδια να πιστεύει ότι θέλει, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να μαλώνει τους πολίτες για την εκλογική τους συμπεριφορά.

Επίσης θα ήταν καλό η κ. Ψυχράμη να προσπαθήσει να ηρεμήσει και να γίνει χρήσιμη για τον τόπο υποβάλλοντας και καμμιά δημιουργική πρόταση, αντί να ασχολείται μόνον με το πως θα ακυρώσει το έργο της Δημοτικής Αρχής Καλογερόπουλου".


Πηγή