Δρομολογείται η ακτοπλοϊκή σύνδεση Πρέβεζας με Κορωνησία και Βόνιτσα

AgrinioPress
Δρομολογείται η ακτοπλοϊκή σύνδεση Πρέβεζας με Κορωνησία και Βόνιτσα

Ένα σημαντικό βήμα για την τουριστική ανάπτυξη αλλά και γενικότερα στην προβολή των Δήμων του Αμβρακικού

Μια κίνηση η οποία θα βοηθήσει σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη αλλά και γενικότερα στην προβολή των Δήμων του Αμβρακικού κόλπου, βρίσκεται στα πρώτα της βήματα.

Πρόκειται για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Πρέβεζας με την Κορωνησία και την Βόνιτσα, μια πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Δήμος Αρταίων και ο αρμόδιος Ανιδήμαρχος Πέτρος Χαρακλιάς.

Στα πλαίσια της υλοποίησης αυτού του στόχου, ο Αντιδήμαρχος Αρταίων Πέτρος Χαρακλιάς είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, Νίκο Γεωργάκο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα τουρισμού Λεωνίδα Αργυρό.

«Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας» τονίζει ο κ. Χαρακλιάς σημειώνοντας πως οι τρεις άντρες συμφώνησαν στο γεγονός πως «η σύνθεση δυνάμεων των Δήμων που βρέχονται από τον Αμβρακικό κόλπο είναι περισσότερη από αναγκαία».

«Δρομολογούνται οι περαιτέρω κινήσεις για την υλοποίηση του στόχου» σημειώνει ο Πέτρος Χαρακλιάς.

Το προηγούμενο διάστημα ο κ. Χαρακλιάς είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη, κάνοντας ουσιαστικά το πρώτο βήμα υλοποίησης.

Μιλώντας στο PREVEZANEWS ο Λεωνίδας Αργυρός είπε πως είναι ένα ακόμα θετικό στην τουριστική προβολή τονίζοντας πως «είναι κάτι που θα γίνει σίγουρα».

Όπως είπε ακόμα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και οι επαφές και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν θα υλοποιηθεί.

Πηγή: prevezanews.gr

Δρομολογείται η ακτοπλοϊκή σύνδεση Πρέβεζας με Κορωνησία και Βόνιτσα
AgrinioPress