Κορωνοϊός: Νέο… «εισαγόμενο» κρούσμα στην Ηλεία!

Μια 23χρονη ετεροδημότης από την ευρύτερη περιοχή Αμαλιάδας είναι το νέο «εισαγόμενο» κρούσμα κορονοϊού στην Ηλεία, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βρίσκεται σε καραντίνα σε κατοικία στην περιοχή.

Η νεαρή κοπέλα επέστρεψε, σύμφωνα με πληροφορίες, από διακοπές στην Πάρο (όπως και ο 17χρονος που προσεβλήθη και αναρρώνει), χωρίς να υπάρχει κάποια σύνδεση των δύο αυτών περιστατικών.

Η 23χρονη είχε κάποια ελαφρά συμπτώματα και όταν έφτασε στον νομό, όπου και παραθερίζει η οικογένειά της, ενημέρωσε την πνευμονολόγο κα Θεώνη Γεωργοπούλου.

Η κα Γεωργοπούλου παρέπεμψε άμεσα την οικογένεια για εξέταση και την Τρίτη η κοπέλα υποβλήθηκε σε τεστ στο Νοσοκομείο Πύργου. Χθες το πρωί, βγήκε το αποτέλεσμα , το οποίο είναι θετικό και η 23χρονη τέθηκε στη συνέχεια σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλή και σε εξέταση θα υποβληθεί και η οικογένειά της, ενώ από την αρχή , λόγω των «ύποπτων» συμπτωμάτων , η ίδια απέφυγε να έρθει σε επαφή με άλλα άτομα στον νομό, από την στιγμή που έφτασε.

patrisnews.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    13 Αυγούστου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία