Πάτρα: Το επεισόδιο στα χειρουργεία προκάλεσε αναστάτωση στον «Άγιο Ανδρέα»

Αναβρασμός υπάρχει στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα μετά το επεισόδιο που έγινε την περασμένη Παρασκευή στα χειρουργεία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σωματείο εργαζομένων «Ιπποκράτης», επίκουρος Ιατρός – Αναισθησιολόγος επιτέθηκε λεκτικά στην προϊσταμένη του αναισθησιολογικού τμήματος.

Μάλιστα για το θέμα έγινε παράσταση διαμαρτυρίας το πρωί της Δευτέρας.

«Δεν έχω δει άνθρωπο και μάλιστα γυναίκα, να έχει βγει τόσο πολύ εκτός ελέγχου για το τίποτα, ο λόγος δεν ήταν καν επαγγελματικός.

Όχι μόνο χυδαίες βρισιές και απειλές αλλά και προσπάθεια ξυλοδαρμού που ευτυχώς δεν πραγματοποιήθηκε λόγω παρέμβασης των τραυματιοφορέων.

Είναι απαράδεκτο στην εποχή μας να καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα, υπάρχει και επαγγελματική δεοντολογία και νόμοι συμπεριφοράς στο εργασιακό περιβάλλον.

Όχι μόνο καταγγελία αλλά εξώδικο θα έπρεπε να εφαρμοστεί, ποιος της δίνει το δικαίωμα να προσβάλλει και να επιτίθεται σε ένα μεγαλύτερο και σε θέση ευθύνης άτομο.

Πρέπει να λογοδοτήσει και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών της. Είμαστε όλοι πολύ εξοργισμένοι με το συγκεκριμένο γεγονός» αναφέρει σε δήλωση του αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.


Πηγή