Πρόσκληση 21ης Τακτικής Συνεδρίασης Δ.Σ. Δήμου Ληξουρίου

Πρόσκληση 21ης Τακτικής Συνεδρίασης Δ.Σ. Δήμου Ληξουρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 21η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερασίμου και Αθηνάς Τζουγανάτου (1ος όροφος), οδός Παπά Χαρ. Γραικούση, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 163/Α.Π.33282/29-5-2020 (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, διά ζώσης αλλά κεκλεισμένων των θυρών την 11η Αυγούστου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. «Λήψη απόφασης σχετικά με πρωτοβουλία του Ι.Κ.Ι. για την διάσωση και αποκατάσταση του κτηρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Αργοστολίου»

Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

2. «Λήψη απόφασης επί αιτήματος ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για τα προβλήματα, την προσφορά και την βράβευση για τις διακρίσεις των αθλητικών σωματείων του Δήμου Ληξουρίου».

Εισηγητής: κ.Μαντζουράτος

3. «Λήψη απόφασης περί μη συνέχισης της λειτουργίας της ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ(ΔΙΑ.ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ)».

Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

4. «Αίτηση Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης για οικονομική επιχορήγηση»

Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

5. «Αποδοχή επιχορήγησης για λειτουργικές δαπάνες σχολείων(Γ΄δόση 2020) – Κατανομή στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δήμου Ληξουρίου»

Εισηγητής: κ.Γαλανός Γερ.

6. «Παραχώρηση χρήσης γηπέδου ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Ληξουρίου Δ.Ε.Παλικής στην θέση Άγιος Αντώνιος με την επωνυμία «Α.Ο Παλληξουριακός» στον Αθλητικό Όμιλο Παλληξουριακό»

Εισηγητής: κ.Ντιουάνι Γάλεμπ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΜΙΝΑΡΗ


Πηγή