ΠΑΤΡΑ: Πέθανε ο 50χρονος Παναγιώτης Τασόπουλος στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο! Τα συλλυπητήρια του Δημάρχου Πατρ […]

Τραγική κατάληξη είχε για τον 50χρονο Παναγιώτη Τασόπουλο, ο οποίος εχθές το πρωί ενώ βρισκόταν στην εργασία του στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Άμεση ήταν η επέμβαση του δικυκλιστή- διασώστη του ΕΚΑΒ Τάκη Μικέ, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο με μονάδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος ο Παναγιώτης Τασόπουλος ήταν εργαζόμενος (ηλεκτρολόγος) της Κοινωφελούς Εργασίας και ήταν με απόσπαση από τη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Το πρωί προσήλθε στο χώρο του Σταδίου για να πιάσει δουλειά και ενώ καθόταν σε καρέκλα για να του αναθέσει ο προϊστάμενος καθήκοντα, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ το οποίο τον διακόμισε στο νοσοκομείο ωστόσο ο άνδρας κατέληξε. O θάνατός του πιθανότατα οφείλεται σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Τα Συλλυπητήρια του Δημάρχου Πατρέων

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του εργαζόμενου στον Δήμο, Παναγιώτη Τασόπουλου. Ήταν ηλεκτρολόγος με 8μηνη σύμβαση στην Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου του Δήμου και είχε αποσπαστεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    23 Σεπτεμβρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία