Η Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος για την μετατροπή των συμβάσεων των 59 σχολικών καθαριστριών

Η παράταξη Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος σχετικά με την μετατροπή των συμβάσεων των 59 σχολικών καθαριστριών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Δεν μας έχει συνηθίσει σε αβρότητες στις διαδικασίες ο κ. Πελετίδης δηλαδή να ζητά την απόφαση του Δ.Σ. για να θέσει ένα θέμα, όπως η μετατροπή των συμβάσεων των καθαριστριών, στις οικονομικές υπηρεσίες, όταν έχει εκφράσει ανυπακοή στην υλοποίηση της απόφασης του Δ.Σ. για τη σύσταση διαδημοτικού φορέα για το φράγμα Πείρου-Παραπείρου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

2/9/2020 Η Ώρα Πατρών θέτει το θέμα στην δημοτική αρχή με έγγραφο για μετατροπή των συμβάσεων από μερικής σε πλήρους απασχόλησης και εξέφρασε τους φόβους της και πρότεινε σειρά μέτρων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

3/9/2020 Η Λαϊκή Συσπείρωση του κ. Πελετίδη απαντά με καταγγελτικό ύφος και αποδίδει χαρακτηρισμούς στην Ώρα Πατρών: «ο καλύτερος αβανταδόρος της κυβερνητικής πολιτικής, ότι έχει χάσει το πολιτικό φιλότιμο και ότι δεν έχει το δικαίωμα να ενδιαφέρεται για τις καθαρίστριες.

16/9/2020 Ενώ γνωρίζει το θέμα δεν το εισάγει στην οικονομική επιτροπή για λήψη απόφασης αλλά το εισάγει ως θέμα εκτός ημερησίας διάταξης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. κάτω από την πίεση, που του ασκήθηκε από το σύλλογο των καθαριστριών, τους γονείς, την εκπαιδευτική κοινότητα και τις παρατάξεις χωρίς να γνωρίζει το ακριβές ποσό που απαιτείται, αλλά για να πλειοδοτήσει είπε ότι θα πληρώσει μισό εκατομμύριο".


Πηγή