ΜΕΓΑΛΗ …ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΤΡΩΝ: Πρόεδρος ομάδας του προσέφερε φανέλα με τυπωμένο το όνομά του!

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου ετελέσθη το απόγευμα της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου, ο αγιασμός του Αθλητικού Συλλόγου Αχιλλέα Καμαρών, εν όψει της έναρξης της νέας αθλητικής περιόδου.

Η μεγάλη έκπληξη για τον Ποιμενάρχη μας, ήρθε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ανδρέα Νιγιάννη, ο οποίος μετά τον αγιασμό προσέφερε στον Σεβασμιώτατο μία φανέλα του Αχιλλέα Καμαρών με τυπωμένο το όνομα του κ.κ. Χρυσοστόμου και λίγο πιο κάτω τον θυρεό του Βυζαντίου!

Ο Άγιος Πατρών δέχθηκε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση το δώρο του Προέδρου και με το γνωστό του χιούμορ σκόρπισε ευδαιμονία και χαμόγελα στους παρευρισκόμενους, ενώ ανταπέδωσε το δώρο με τη προσφορά Θείας εικόνας του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου προς τον κ. Ντιγιάννη.

Παρέστησαν, ο βουλευτής Αχαίας Ιάσωνας Φωτήλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαίας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Αιγιαλείας και νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι Στράτος Βαρδάκης και Βασιλική Ψυχράμη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγίου Σωκράτης Μαυρίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητος Καμαρών Παναγιώτης Περλέγκας, ο πρώην Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Κωνσταντίνος Μπρούμας και άλλοι επίσημοι, καθώς και φίλοι της ομάδας.

Η φανέλα που προσέφερε ο πρόεδρος του Αχιλλέα Καμαρών στον κ.κ. Χρυσόστομο, είχε τυπωμένο του όνομα του Μητροπολίτου Πατρών και τον δικέφαλο αετό του Βυζαντίου

Στον αγιασμό, παρέστη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγίου και γνωστός επιχειρηματίας της γειτονικής πόλης, Σωκράτης Μαυρίδης. Εδώ εικονίζεται με τον Σεβασμιώτατο Πατρών και τον Πρόεδρο του Αχιλλέα Καμαρών.

Ο σεπτός Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος, προσέφερε Θεία εικόνα με τον Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο, στον πρόεδρο του Αχιλλέα Καμαρών κ. Ανδρέα Ντιγιάννη.

Διακρίνονται από δεξιά, οι κ.κ. Σωκράτης Μαυρίδης, Γιώργος Ντίνος, Στράτος Βαρδάκης, Παναγιώτης Περλέγκας, Χαράλαμπος Μπονάνος, Ιάσωνας Φωτήλας

Παρούσες στον αγιασμό της νέας περιόδου και οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος του Αχιλλέα Καμαρών, που διακρίνονται να περιστοιχίζουν τον Δημοτικό Σύμβουλο Αιγίου, Σωκράτη Μαυρίδη

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, αγιάζει τους παίκτες του Αχιλλέα Καμαρών

Στιγμιότυπο από την τελετή του αγιασμού στο γήπεδο της ομάδας

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    22 Σεπτεμβρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία