Νέες συλλήψεις στη Δυτ. Ελλάδα για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Άραξο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό τους, χρησιμοποιώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από στρατιωτικό χώρο μεταλλικά αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για αγορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, δύο αλλοδαποί (ένας άνδρας μια γυναίκα), διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αεροδρόμιο Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, δυο αλλοδαποί, διότι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα με πτήση που είχε προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά το διαβατηριακό έλεγχο, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τις κάρτες επιβίβασης.


Πηγή