Πύργος: Νεκρός σε τροχαίο ο «Μήτσος» – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κατακόλου

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του Πύργου που καθημερινά μπορούσε κανείς να συναντήσει στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο γνωστός σε όλους ΡΟΜΑ Μήτσος, άφησε το βράδυ της Δευτέρας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έχοντας παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Κατακόλου, στο ύψος του εργοστασίου Κεράμικα.

Ήταν περασμένες δέκα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα επί της οδού Κατακόλου, στο ύψος του εργοστασίου Κεράμικα, παρέσυρε το γνωστό ΡΟΜΑ προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και στο σημείο έφθασε ένα ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, καθώς και η Τροχαία Πύργου προκειμένου να διευκολύνει τη διέλευση των υπόλοιπων οχημάτων.

Η φύση των τραυμάτων του Μήτσου όμως ήταν τόσο σοβαρή, όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού διαπιστώθηκε αργά το βράδυ ο θάνατός του.

Σημείο… «παγίδα θανάτου»!

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημείο στο οποίο συνέβη το ατύχημα είναι ιδιαίτερα σκοτεινό, δυσκολεύοντας στο μέγιστο βαθμό τους διερχόμενους οδηγούς να παρατηρήσουν εγκαίρως πως κάτι βρίσκεται στο δρόμο τους, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρξουν ακόμα περισσότερα ατυχήματα.

Θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα από τους αρμόδιους φορείς και να γίνουν όλα τα απαραίτητα έργα προκειμένου να μην υπάρξει κανένας άλλος παρόμοιος θάνατος κατά μήκος της συγκεκριμένης οδού που παρότι κεντρική οδός της πόλης, δε διαθέτει τον απαιτούμενο φωτισμό.

*κεντρική φωτογραφία: Γιάννης Βασιλόπουλος

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    30 Σεπτεμβρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία