Το Κλειστό Γυμναστήριο στον Πύργο είναι πράγματι… κλειστό! – Δείτε φωτογραφίες

Σε κακή κατάσταση είναι το κλειστό Γυμναστήριο του Πύργου, με αποτέλεσμα να μην γίνονται προπονήσεις και τα σωματεία της πόλης να μένουν άστεγα.

Σε ανάρτηση του στο facebook o Μαρίνος Λάμπρος που προχώρησε σε φωτορεπορτάζ στον χώρο αναφέρει τα εξής: «Οργή και αγανάκτηση είναι το αποπνέων συναίσθημα που καταλαμβάνει όποιον αντικρίζει την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου.

Κατεστραμμένο παρκέ, εγκαταλελειμμένο το βοηθητικό γυμναστήριο, αίθουσες αποδυτηρίων που χρήζουν επισκευών και συντήρησης, εμφανή τεχνικά προβλήματα στο εξωτερικό ( ή και στο εσωτερικό 😉 του κτιρίου του κλειστού (ο χαλύβδινος οπλισμός έχει αποκαλυφθεί), ασυντήρητοι οι λέβητες και οι κλιματισμοί..

Εκείνο που είναι πραγματικά φρικτή αποκάλυψη είναι η κεντρική αίθουσα με το πανάκριβο παρκέ ( από τα καλύτερα της Ελλάδας..) διαλυμένο, ανασκαμμένο και ξηλωμένο. Η βάση του παρκέ είναι σάπια . Το παρκέ έχει βαθουλώματα και κλίσεις. Δηλαδή απλά δεν υπάρχει κλειστό στον Πύργο.

Δεν λειτουργεί. Το Κλειστό είναι κλειστό».

Το Κλειστό Γυμναστήριο στον Πύργο είναι πράγματι... κλειστό! - Δείτε φωτογραφίες Το Κλειστό Γυμναστήριο στον Πύργο είναι πράγματι... κλειστό! - Δείτε φωτογραφίες Το Κλειστό Γυμναστήριο στον Πύργο είναι πράγματι... κλειστό! - Δείτε φωτογραφίες Το Κλειστό Γυμναστήριο στον Πύργο είναι πράγματι... κλειστό! - Δείτε φωτογραφίες


Πηγή