Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Πατρινού μαχητή Νίκου Δίπλαρου

Ο Νίκος Δίπλαρος είναι ένα παιδί μαχητής που αγαπάει αυτό που κάνει και έχει δείξει ότι δεν τα παρατάει με τίποτα, όσες δυσκολίες και αν συναντήσει στον δρόμο του.

Ένας μαχητής που λατρεύει το μπάσκετ και που του αρέσει η σκληρή δουλειά και ο οποίος, σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, με την μεταγραφή που έκανε στον Παναθηναϊκό, δικαιώθηκε για τους κόπους του.

Η μητέρα του, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και προπονήτρια βόλεϊ, Έλενα Καγιαλή, με αφορμή την μεταγραφή του στον ΠΑΟ, έγραψε στο facebook ένα μήνυμα που τα λέει όλα.

Αξίζει να το διαβάσουμε. «Δεν είσαι κοντά μου ψυχή μου για να σε σφίξω στην αγκαλιά μου, ούτε για να σε κοιτάξω στα μάτια και να σου πω πόσο περήφανη είμαι για σένα.

Είμαι περήφανη για όλα αυτά τα χρόνια που παλεύεις με τα θηρία μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Έχεις γίνει "στόχος" από πολλούς κι έχεις αμφισβητηθεί από άλλους τόσους, ποτέ όμως δεν έσκυψες το κεφάλι, κάθε τρικλοποδιά και κάθε δυσκολία σε έκανε πιο δυνατό.

Μπορεί να μην είσαι γίγαντας στο κορμί, είσαι ωστόσο γίγαντας στην καρδιά κι αυτή σε βοήθησε και σε βοηθάει να κλείνεις τ' αυτιά σου και να δουλεύεις σκληρά για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.

Μην ασχολείσαι αγόρι μου με το παρελθόν γιατί σου αποσπά την προσοχή απ' το παρόν, ζήσε το σήμερα, ονειρέψου το αύριο και συνέχισε να αγωνίζεσαι για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα! Να είσαι γερός ψυχούλα μου, Σε αγαπάω».

Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Δίπλαρος είναι γιος του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή μπάσκετ Γιάννη Δίπλαρου και της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής και προπονήτριας βόλεϊ, Έλενας Καγιαλή, της οικογένειας δηλαδή με τα εφτά παιδιά για χάρη της οποίας είχαν προχωρήσει σε ειδικά αφιερώματα εφημερίδες και περιοδικά του αθηναϊκού Τύπου.


Πηγή