Επίθεση με βιτριόλι: Κινητά και λαπτοπ «καίνε» την 34χρονη κατηγορούμενη

AgrinioPress
Επίθεση με βιτριόλι: Κινητά και λαπτοπ «καίνε» την 34χρονη κατηγορούμενη

Στα χέρια της ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται τα δυο κινητά και το λαπτοπ της νεαρής γυναίκας που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα όπου έχουν γίνει φύλλο και φτερό προκειμένου να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, από τον Μάρτιο του 2019 η 34χρονη κατηγορουμένη με τα αρχικά Ε.Κ καταχωρούσε σε κινητό και λαπτοτ στοιχεία από την παρακολούθηση στην Ιωάννα.

Στις 16 Μαρτίου είχε αποθηκεύσει τέσσερις φωτογραφίες για τη χρήση του gps tracker, το οποίο στην πορεία τοποθέτησε στο αυτοκίνητο της κοπέλας. Τους επόμενους μήνες φαίνεται ότι είχε γίνει η σκιά της Ιωάννας.

Στις 22 Ιουνίου του 2019 και ώρα 11:19 το βράδυ, αποθήκευσε φωτογραφία από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει η Ιωάννα.

Τρεις ημέρες μετά, στις 9:48 το πρωί είχε στο κινητό της χάρτη στην Καλλιθέα σε κοντινή απόσταση από την εργασία του θύματος, εκεί δηλαδή που έγινε η επίθεση.

Οι αρχές κατάφεραν να επαναφέρουν διαγραμμένα αρχεία και φωτογραφίες. Ανέσυραν κάθε στοιχείο που φωτίζει την υπόθεση.

Στις 29 Ιανουαρίου φαίνεται να καταχώρησε και στη συνέχεια να διέγραψε συντεταγμένες σε απόσταση 50 μόλις μέτρων από το σημείο που έγινε η επίθεση.

Οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ανακάλυψαν ότι η φερόμενη ως δράστης επισκεπτόταν και το προφίλ της Ιωάννας, ενώ παράλληλα αποθήκευε και φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Μάιο φέρεται να αποφάσισε την επίθεση: στις 8 Μαΐου καταχώρησε τρεις φωτογραφίες από ισάριθμα καταστήματα με περούκες σε Περιστέρι, Αμπελόκηπους και Αθήνα.

Τα νέα στοιχεία θα παραδοθούν την ερχομένη εβδομάδα στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές και δεν αποκλείεται αμέσως μετά να απολογηθεί η κατηγορουμένη.

news.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Κινητά και λαπτοπ «καίνε» την 34χρονη κατηγορούμενη
AgrinioPress