Αυγερινοπούλου: Νέες χρηματοδοτήσεις για την Ηλεία από το Πράσινο Ταμείο

Επικοινωνία πραγματοποίησε εκ νέου η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, κ. Στάθη Σταθόπουλο, για την προώθηση και υποστήριξη όλων των έργων που έχουν υποβάλλει οι Δήμοι του Ν. Ηλείας προς χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Η Βουλευτήςτόνισε ότι η Ηλεία χρήζει περαιτέρω υποστήριξης τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε περιβαλλοντικά έργα, καθώς οι Δήμοι παρουσιάζουν μεγάλες ανάγκες και αιτήθηκε την γρήγορη χρηματοδότηση των έργων αυτών σε όλους τους άξονες.

Ο κ. Σταθόπουλος ενημέρωσε την Δρ. Αυγερινοπούλου για την εξέλιξη των αιτημάτων των Δήμων και ειδικότερα για τηνέγκριση του έργου αστικής ανάπλασης της 28ης Οκτωβρίου του Δήμου Πύργου ύψους 439.975 ευρώ που είχε υποβάλλει ο Δήμος στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», Άξονας Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση».

Η κα Αυγερινοπούλου ευχαρίστησε τον κ. Σταθόπουλο για την ενημέρωση, αλλά και την έγκριση και αυτού του έργου για την Ηλεία, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, μιας και αφορά μια από τις κεντρικές οδούς της πόλης που θα αναβαθμίσει το κέντρο του Πύργου. Η κα Βουλευτής υπενθύμισε, δε, το περιβαλλοντικό πρόβλημα στο Ποτόκι και ζήτησε τη βοήθεια του κ. Σταθόπουλουπρος επίλυσή του, καθώς έχει επιπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    10 Οκτωβρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία