Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών την Τετάρτη (07-10-2020), θα βρίσκεται μαζί με τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης μας, το πρωί 11:00 η ώρα συμμετέχει στη συγκέντρωση που διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι και οι μαθητές στη πλατεία Γεωργίου και το απόγευμα στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, το οποίο διοργανώνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ζητώντας την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, των νεοναζί δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και των συνεργών τους.

Όλων αυτών δηλαδή που το προηγούμενο διάστημα συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση κατά των μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα, κατά των Αιγυπτίων ψαράδων και των εργαζομένων στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.

Για όλα αυτά τα εγκλήματα, αλλά και για δεκάδες άλλα, την ευθύνη έχει η ίδια η ηγεσία της, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση ακριβώς γιατί είναι ναζιστική, τόσο στη δομή της, όσο και στην οργάνωσή της.

Ωθούσε, ωθεί και καθοδηγεί τα μέλη της στο να εγκληματούν σε βάρος μεταναστών, εργατών, συνδικαλιστών, αντιφασιστών, κομμουνιστών, σε κάθε έναν που ορθώνει ανάστημα στον φασισμό, στην αδικία των «αφεντικών» σε κάθε τι που μπαίνει εμπόδιο στα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας.

Το αποκρουστικό, εγκληματικό τους πρόσωπο οι χρυσαυγίτες το έδειξαν πριν την δίκη, στην έναρξη της δίκης (όταν επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν νέα παιδιά, μάρτυρες κατηγορίας και φίλους του Παύλου Φύσσα) και κατά την διάρκεια της δίκης, με απειλές μέσα από διάφορα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτουν και πράξεις βίας.

Ο φασισμός και ο ναζισμός πρέπει να καταδικαστεί όχι μόνο από το δικαστήριο, αλλά από τον ίδιο τον ελληνικό λαό και σ' αυτό μπορεί να συμβάλει το ίδιο το εργατικό – λαϊκό κίνημα, που θα απομονώνει την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και θα δυναμώνει τη δράση του ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά και θρέφει το ναζισμό.

Ο λαός και οι άνθρωποι του μόχθου είδαν απ’ την αρχή και το καταδίκασαν, αυτό που σύσσωμο το αστικό πολιτικό προσωπικό (δήθεν) δεν έβλεπε και ακόμη δεν βλέπει και το οποίο αναδείχθηκε κατά την συνεδρίαση του δικαστηρίου δια στόματος της Μάγδας Φύσσα που είπε το αυτονόητο: «όταν ο Μιχαλολιάκος δηλώνει "είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45", σημαίνει ότι είναι ναζιστές, εθνικοσοσιαλιστές, τα απομεινάρια των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών».

Ο λαός μας γνωρίζει πως ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος και γι αυτό δεν εφησυχάζει, θα βρίσκεται επί ποδός και θα πολέμα εναντίων του μέχρι να εξαφανιστούν όλα τα αποκρουστικά του προσωπεία από προσώπου γης..!


Πηγή