Πάτρα: Κουτάκια και μπουκάλια από μπύρες στις σκάλες της Αγίου Νικολάου (φωτο)

Κουτιά και μπουκάλια από μπύρες άφησαν πίσω τους οι παρέες των νεαρών στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, εκεί όπου τις τελευταίες ημέρες πέρασαν τα βράδια τους, από τα μεσάνυχτα και μετά.

Σύμφωνα με όσους συμπολίτες πέρασαν από το σημείο αυτές τις μέρες, οι σκάλες είχαν γεμίσει από λογής – λογής σκουπίδια που άφησαν πίσω τους οι νεαροί, αφού κανείς δεν φρόντισε να τα μαζέψει φεύγοντας.

Έτσι, η εικόνα ενός σημείου αναφοράς της Πάτρας ήταν αντιαισθητική και αν δεν υπήρχαν τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου για να τα μαζέψουν, σίγουρα η κατάσταση θα γινόταν ακόμα χειρότερη.

Μπουκάλια από μπύρες και κρασιά ήταν διάσπαρτα και στα δρομάκια των σκαλιών της Αγίου Νικολάου, ενώ το σκηνικό δεν ήταν και τόσο διαφορετικό στις σκάλες της Πατρέως και της Γεροκωστοπούλου, δύο ακόμα σημεία στέκια των νέων.

(Οι φωτογραφίες είναι του Ανδρέα Αποσκίτη).

Πάτρα: Κουτάκια και μπουκάλια από μπύρες στις σκάλες της Αγίου Νικολάου (φωτο) Πάτρα: Κουτάκια και μπουκάλια από μπύρες στις σκάλες της Αγίου Νικολάου (φωτο) Πάτρα: Κουτάκια και μπουκάλια από μπύρες στις σκάλες της Αγίου Νικολάου (φωτο)


Πηγή