Παραίτηση αντιδημάρχου Νίκης Κατωπόδη:»…πρωτίστως ως συνέπεια των αρχών μου και δευτερευόντως  για λόγους ευθι […]

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 υπέβαλα την παραίτησή μου από τακτικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΠΟΚΑΛ στον πρόεδρό της κον Στυλιανό Ρόκκο , πρωτίστως ως συνέπεια των αρχών μου και δευτερευόντως για λόγους ευθιξίας, καθώς θεωρώ την προ δύο ημερών ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ιδιαιτέρως προσβλητική προς το πρόσωπό μου .

Σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας και της προέδρου των Σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμαρχο Λευκάδος Κον. Χαράλαμπο Καλό καθώς και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κον. Ρόκκο Στυλιανό αντίστοιχα.

Όπως ξεκάθαρα αναφέρω στην παραίτησή μου λόγοι πέραν των δυνατοτήτων μου καθιστούν αδύνατο να υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση της αντιδημάρχου, καθώς και της προέδρου των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τουλάχιστον με τις προϋποθέσεις που θεωρώ απαραίτητες να ισχύουν για να υπάρχει ποιοτική, πλήρης και αποτελεσματική εξυπηρέτηση τόσο στα προβλήματα των συνδημοτών μου , όσο και στα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας .

Παραμένω ενεργή και μάχιμη δημοτική σύμβουλος στην παράταξη ‘Σύγχρονη Λευκάδα’ όπου και θα είμαι πάντα αρωγός τόσο του Δημάρχου όσο και των Αντιδημάρχων σε κάθε προσπάθεια που θα αποσκοπεί στο καλό του δήμου μας και των συνδημοτών μου.

Νίκη Φ. Κατωπόδη


Πηγή