Πύργος: Ερωτήματα για τον δημοτικό υπάλληλο που βρέθηκε νεκρός στα σκουπίδια

Aναστάτωση έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία στο Σκουροχώρι Πύργου, ύστερα από τον περίεργο θάνατο του 58χρονου δημοτικού υπαλλήλου, Βασίλη Κοτρέτσου. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου, στην επαρχιακή οδό Σκουροχωρίου – Κατακόλου, από ρακοσυλλέκτη που μένει στην ίδια περιοχή.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης από την Τροχαία Πύργου. Η οικογένεια μέσω της δικηγόρου της, Γιάννας Παναγοπούλου, έχει υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων για διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του 58χρονου.
Σύμφωνα με τους οικείους του, ήταν ένας φιλήσυχος και γενναιόδωρος άνθρωπος. «Κυκλοφορούσε η φήμη ότι είχε πολλά χρήματα. Μας έλεγε πως πήγαιναν κάποιοι τακτικά στο σπίτι του και του ζητούσαν λεφτά. Βοηθούσε τον κόσμο με τα χρήματα που έπαιρνε από το μισθό του» ανέφερε ένας φίλος του.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, γύρω στις 22.00 το βράδυ της 15ης Αυγούστου, χτυπήθηκε άσχημα και οι κακώσεις του παραπέμπουν σε χτύπημα από αυτοκίνητο. Ο θάνατός του επήλθε επτά με έντεκα ώρες αργότερα, που σημαίνει ότι ο άνθρωπος πέθανε αβοήθητος, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    11 Οκτωβρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία