Ένα νέο «ορφανό» κρούσμα κορωνοϊού στην Ηλεία

Η αύξηση των κρουσμάτων επιβάλλει ψυχραιμία, αλλά και ατομική ευθύνη, ώστε ο ιός να περιοριστεί και πάλι εκτός της Ηλείας…

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφεται σήμερα στην Ηλεία, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Patrisnews, πρόκειται για έναν 47χρονο, ο οποίος διαμένει στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ήλιδας.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι αγρότης στο επάγγελμα, παρατήρησε κάποια συμπτώματα τα οποία τον ανησύχησαν, κι έτσι αποφάσισε να κάνει τεστ κορωνοϊού, το οποίο και βγήκε θετικό, σήμερα.

Ο 47χρονος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ καταγράφεται ως «ορφανό» κρούσμα, καθώς είναι άγνωστο το πως «κόλλησε» τον ιό. Δείγματα για έλεγχο έχουν ληφθεί από όλες τις στενές του επαφές, και την οικογένεια του.

Υπενθυμίζουμε ότι ως «ορφανά», καταγράφονται τα κρούσματα, τα οποία δεν έχουν σχέση με ταξίδια και επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Το στοίχημα αυτό το φθινόπωρο είναι προσωπική ευθύνη

Τις τελευταίες ημέρες, έχουν εντοπιστεί κρούσματα σε διάφορες περιοχές του νομού, όπως ο Πύργος, η Αμαλιάδα, η Κρέστενα. Η εξάπλωση του κορωνοιού συνεχίζεται, παρά τα μέτρα που εντείνονται καθημερινά. Πλέον η ατομική ευθύνη και η πειθαρχία του κάθε Ηλείου είναι πρωτεύουσες.

Αναγνωρίζοντας την δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε όλοι, το patrisnews.com απευθύνει έκκληση στην συλλογική δέσμευση και στην ατομική μας ευθύνη.

Πρέπει να συμπράξουμε όλοι απέναντι στον κοινό εχθρό και να τηρούμε τις συστάσεις των ειδικών για να μην δούμε δραματική αύξηση των κρουσμάτων που θα απαιτήσουν την λήψη νέων μέτρων.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    14 Οκτωβρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία