Κορονοϊός: Ο Γολγοθάς μαθήτριας Λυκείου στην Πάτρα που κατέληξε σε νοσοκομείο

Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή της ανήλικης αναπάντεχα. Η μαθήτρια από την Πάτρα, βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή της, σε νοσοκομείο…

“Ήταν ό,τι χειρότερο περάσαμε σαν οικογένεια”. Με αυτά τα λόγια περιγράφει την αγωνια των τελευταίων ημερών ο πατέρας μαθήτριας Λυκείου που νόσησε από κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί με πυρετό στο νοσοκομείο.

Ο κύριος Δημήτρης Μόσχος περιέγραψε την ταλαιπωρία που υπέστη η κόρη του αλλά και ολόκληρη η οικογένεια αφού είναι μαζί της σε καραντίνα. Πρόκειται για μαθήτρια Λυκείου και παρά το νεαρό της ηλικίας της ο κορονοϊός κατάφερε να την ταλαιπωρήσει και να φτάσει μέχρι το νοσοκομείο.

Σήμερα η νεαρή βρίσκεται στο σπίτι της και μαζί της είναι η οικογένεια της, όλοι τους σε καραντίνα. Η κατάσταση της υγείας της, δεν εμπνέει πλέον ανησυχία. «Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση τώρα, πέρασαν τα δύσκολα. Αυτή δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση για έναν γονιό» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας της μαθήτριας.

«Να μην υπάρχει πανικός και να υπάρχει εμπιστοσύνη στους γιατρούς» τονίζει, ζητώντας από όσους νοσήσουν να μη το κρύψουν. Δείτε το βίντεο του Mega…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    15 Οκτωβρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία