ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑ Η ΒΙΒΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ […]

-«Ενημερώθηκα από τους Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου πως δεν συνυπέγραψαν το κείμενο “καταγγελίας” της ανακοίνωσης…»

Συγκεκριμένα,
Απαντώντας στην ανακοίνωση του Προέδρου των Υπαλλήλων του Δήμου
κ. Μαρίνου Νικόλαου στην οποία μου αποδίδονται φράσεις και «απρεπείς» συμπεριφορές που δε συνάδουν με τις Δημοκρατικές Αρχές, το θεσμικό ρόλο και την Προσωπικότητά μου θέλω να γνωστοποιήσω στο ζακυνθινό Λαό πως
ο ουσιαστικός λόγος, κατά τη γνώμη μου, όλης αυτής της δυσφήμησης προς το πρόσωπο μου ξεκινάει από το γεγονός της άρνησής μου να υπογράψω άδειες που καταφθάνουν καθημερινά στο γραφείο μου οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν δυσλειτουργία των Υπηρεσιών.
Επειδή η τιμή και η υπόληψή μου θίγονται από την παραπάνω αναληθή ανακοίνωση και αφού ενημερώθηκα από τους Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου πως δεν συνυπέγραψαν το κείμενο «καταγγελίας» της ανακοίνωσης, αλλά η υπογραφή τους αφορούσε στην παρουσία τους στη Συνέλευση του Συλλόγου, απέστειλα έγγραφο προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου ζητώντας του να μου αναφέρει το όνομα του εργαζομένου στον οποίο δήθεν απευθύνθηκα χρησιμοποιώντας τη φράση «Πήγαινε στο κλουβί σου», που μου αποδίδεται και είναι εντελώς ψευδής.
Ο δε κ. Μαρίνος Νικόλαος, ο οποίος κατά τα φαινόμενα μπερδεύει το «δυναμισμό» με την «αυταρχικότητα», κατ’ ιδίαν μου είπε πως θα μου απαντήσει όποτε το κρίνει ο Σύλλογος.
Με την ευκαιρία αυτή θέλω να δηλώσω πως εργάζομαι ευσυνειδήτως καθημερινά τιμώντας τη λαϊκή εντολή η οποία μου έδωσε μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Ανάπτυξη του Νησιού και τη βελτίωση της Ποιότητας Ζωής όλων των Πολιτών που είναι οι ουσιαστικοί εργοδότες κάθε Υπαλλήλου και των οποίων τα χρήματα και τις ζωές άπαντες οφείλουμε να σεβόμαστε.

Μετά τιμής
Η Αντιδήμαρχος Ελατίων

Βασιλική Καψαμπέλη


Πηγή