Με τα γκολ στο υψόμετρο του Ισημερινού

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Διάβασε εδώ για στοιχημα προτασεις για χ

Η Σάντος Λαγκούνα επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε με 2-0 της Τιχουάνα την Κυριακή το βράδυ. Έτσι υπήρξε άμεση επιστροφή στα ταμεία στη στήλη. Με προκριματικά Μουντιάλ στη Λατινική Αμερική θα ασχοληθώ απόψε.

Η Ουρουγουάη πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στην πρεμιέρα των προκριματικών κόντρα στη Χιλή, στο φινάλε του αγώνα. Παρότι δεν έχει τον Καβάνι στην αποστολή και έχουν προκύψει κάποια προβλήματα, ο κόουτς Ταμπάρες ξέρει πολύ καλά την ομάδα του τόσα χρόνια στην άκρη του πάγκου. Έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και είναι ίσως η πιο δουλεμένη ομάδα στη Λατινική Αμερική. Τώρα θέλει να πάρει αποτέλεσμα στο υψόμετρο του Ισημερινού, όπου την περιμένει πολύ δύσκολο έργο.

Ο Ισημερινός στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 από την Αργεντινή εκτός έδρας και έπαιξε πολύ φοβισμένα. Εντός προγράμματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή η ήττα και τώρα θα παίξει για πρώτη φορά στο υψόμετρο (2.850 μ.) που αισθάνεται πολύ πιο άνετα. Θα παίξει πολύ πιο επιθετικά τώρα, το δήλωσε άλλωστε και ο κόουτς Αλφαρό που ξέρει οτι δεν την παίρνει την ομάδα του να χάνει βαθμούς στα εντός. Αν θέλει να ελπίζει, η έδρα της πρέπει να γίνει «φρούριο».

Περιμένω λοιπόν τον Ισημερινό πολύ πιο επιθετικό τώρα, έχει καλούς παίκτες και αδίκησε τον εαυτό του κόντρα στην Αργεντινή. Η «σελέστε» θα βρει φάσεις να σκοράρει, αλλά πολύ δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Πάω στα καλοπληρωμένα γκολ εκατέρωθεν στο 1.90.


Πηγή