Τηλεδιάσκεψη του Φαρμάκη με ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΣΕ για τον προαστιακό

Η ολοκλήρωση του έργου και η απρόσκοπτη λειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου από την Πάτρα έως την Κάτω Αχαΐα απασχόλησε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 μεταξύ του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου, του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππου Τσαλίδη και του αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΣΕ Αθανασίου Κοτταρά, στην οποία συμμετείχαν ακόμα, οι συνεργάτες του κ. Τσαλίδη, Ιωάννης Λύτρας και Θεόδωρος Τόλιας, καθώς και ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Γεώργιος Τελώνης.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκε η πορεία υλοποίησης του έργου που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», ενώ από την πλευρά του Περιφερειάρχη επισημάνθηκε ότι το έργο θα πρέπει να ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει με ασφάλεια για τους πολίτες.

Εντός αυτού του πλαισίου, υπήρξε η δέσμευση από την πλευρά του ΟΣΕ ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί η περίφραξη ασφαλείας που είναι αναγκαία προκειμένου να εκτελείται το δρομολόγιο προς την Κ. Αχαΐα, ενώ συμφωνήθηκε να συνεχιστεί στενά η συνεργασία των εμπλεκομένων πλευρών και να υπάρχει διαρκής ενημέρωση της Περιφέρειας για τα στάδια εξέλιξης, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί και με δια ζώσης επίσκεψη των εκπροσώπων του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Πάτρα την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με την Περιφερειακή Αρχή.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    27 Οκτωβρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία