Η ώρα της Ελλάδας με 0% γκανιότα!

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στο Pamestoixima.gr με τη διεξαγωγή των παιχνιδιών του Nations League. Για τον 2ο όμιλο του League A, η Αγγλία υποδέχεται το Βέλγιο στο Λονδίνο. Τα «λιοντάρια» του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Ουαλίας (3-0) μεσοβδόμαδα σε φιλικό τεστ, με σκόρερ τους Κάλβερτ-Λιούιν, Κόουντι και Ινγκς. Οι φορ Κέιν και Ράσφορντ αναμένεται να είναι οι επιθετικές αιχμές απόψε που θα προσπαθήσουν να «πληγώσουν» την αντίπαλη άμυνα. Το Βέλγιο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στηρίζεται στους Φερτόνχεν, Άλντερβαϊρελντ, Βίτσελ, Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Λουκάκου που αποτελούν τον κορμό των «κόκκινων διάβολων».

Ακολούθησε τη νέα σελίδα του Pamestoixima.gr στο Facebook και… stay tuned για μοναδικούς διαγωνισμούς!

Στο OAKA, η Ελλάδα φιλοξενεί τη Μολδαβία και αναζητά μόνο τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου. Η ήττα επί αυστριακού εδάφους σε φιλικό τεστ πρέπει να ταρακούνησε τους παίκτες και αναμένεται να παραταχθούν με καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Οι Μπακασέτας, Κουλούρης, Φούντας, Πέλκας και Τζόλης ψάχνουν το παρθενικό γκολ με το εθνόσημο. Η Μολδαβία, από τη μεριά της, έχει μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας και δεσπόζουσα μορφή στο ρόστερ τον πολύπειρο στόπερ Επουρεάνου, ρέκορντμαν συμμετοχών με την εθνική. Ο πολύτιμος χαφ Γκίνσαρι έμεινε τελικά εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, αποδυναμώνοντας τη μεσαία γραμμή της.

Η Εθνική Ελλάδας θέλει μόνο τη νίκη κι εσύ παίζεις στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα*!

Hot Απόδοση στο Pamestoixima.gr!

Το παιχνίδι συνεχίζεται στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr, όπου θα βρεις όλα τα σπουδαία ματς με σούπερ αποδόσεις και πλήθος ειδικών στοιχημάτων! Και όχι μόνο, διαθέσιμα είναι μακροχρόνια στοιχήματα με ενισχυμένη απόδοση*, στη νέα κατηγορία Hot απόδοση”!

Σήμερα το Pamestoixima.g σου προσφέρει ένα συνδυαστικό bet τριών αναμετρήσεων του Nations League! Μιλάμε για τα ματς Κροατία – Σουηδία, Γαλλία – Πορτογαλία και Πολωνία – Ιταλία τα οποία απολαμβάνεις με ελκυστική απόδοση και άκρως ενδιαφέρουσες επιλογές!

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114


Πηγή