Μίλερ: “Στον Προμηθέα δουλεύουμε σκληρά και ο προπονητής μας δίνει ελευθερία”

Ο Ίαν Μίλερ θυμήθηκε την συνεργασία του με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην Αστάνα, ενώ τόνισε πως ο Προμηθέας μπορεί να γίνει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Αμερικανός γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στο talkbasket.net και σε πρώτη φάση μίλησε για την παρουσία του στον Προμηθέα, λέγοντας:

«Είναι καλά τα πράγματα στην Πάτρα. Μου αρέσει η Ελλάδα και η πόλη. Τώρα έχουμε γεμάτο ρόστερ και νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Σχετικά για το που ένιωσε καλύτερα στην καριέρα του, σημείωσε: «Στην Πάτρα και στο Καζακστάν. Με άφησαν να δείξω τις ικανότητές μου. Τότε, στην Αστάνα, προπονητής μου ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, που τώρα βρίσκεται στην ΑΕΚ. Ήταν μία καλή εμπειρία για μένα, συνεργάστηκα με Έλληνες, είχα και δύο Έλληνες συμπαίκτες. Τώρα στον Προμηθέα, δουλεύουμε σκληρά στο παρκέ και ο προπονητής μας δίνει ελευθερία. Μας λέει τι πρέπει να κάνουμε, αλλά μας εμπιστεύεται στα λάθη μας».

Για τον Μάκη Γιατρά τόνισε: «Είναι ένας καλός προπονητής. Πάντα κάνει πλάκα, έχει μεγάλη ενέργεια. Είναι εύκολο να συμπαθήσεις έναν τέτοιον άνθρωπο. Στα Αγγλικά μας λέει μόνο “καλή τύχη” πριν τους αγώνες».

Τέλος, αποκάλυψε πως θα ήθελε να παίξει κάποια στιγμή στην Κίνα, αφού το στυλ παιχνιδιού εκεί θυμίζει το ΝΒΑ, ενώ σημείωσε πως θα μπορούσε να σταθεί στον «μαγικό κόσμο», αν είχε την ευκαιρία να κυνηγήσει ένα συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μίλερ: "Στον Προμηθέα δουλεύουμε σκληρά και ο προπονητής μας δίνει ελευθερία"


Πηγή