Πάτρα: Ένα πάρκο δημιουργείται απέναντι από το Κάστρο του Ρίου (φωτο)

Πάτρα: Ένα πάρκο δημιουργείται απέναντι από το Κάστρο του Ρίου (φωτο) Πάτρα: Ένα πάρκο δημιουργείται απέναντι από το Κάστρο του Ρίου (φωτο)

Η Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Ελλάδας προχωρά στην ανάπλαση του χώρου απέναντι στο Κάστρο του Ρίου που τώρα λειτουργεί ως πάρκινγκ.

Ο Αντιπερφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ανέβασε φωτογραφίες με τις εργασίες στην περιοχή να έχουν ξεκινήσει. Όπως ο ίδιος ανέφερε, η μετατροπή μεγάλου μέρους του χώρου σε πάρκο με πράσινο, είναι μια ιδέα που είχε ο ίδιος μαζί με την κυρία Μπετιχαβά και τον κύριο Καραΐσκο, προέδρους των κοινοτήτων Ρίου και Ακταίου αντίστοιχα.

Μάλιστα οι ήπιες παρεμβάσεις στο χώρο έχουν ήδη ξεκινήσει, ώστε να αποκατασταθούν και να καλλωπιστούν κάποια σημεία όπως το πεζοδρόμιο πέριξ του πάρκινγκ αλλά και η νησίδα απέναντί του.

Πάτρα: Ένα πάρκο δημιουργείται απέναντι από το Κάστρο του Ρίου (φωτο) Πάτρα: Ένα πάρκο δημιουργείται απέναντι από το Κάστρο του Ρίου (φωτο) Πάτρα: Ένα πάρκο δημιουργείται απέναντι από το Κάστρο του Ρίου (φωτο) Πάτρα: Ένα πάρκο δημιουργείται απέναντι από το Κάστρο του Ρίου (φωτο)


Πηγή