Νόρα Δράκου: “Η πανδημία δεν θα σταματήσει τη συμμετοχή μου στο Τόκιο”

Στόχος της είναι αποκλειστικά και μόνο η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το καλοκαίρι του 2021. Αυτό τόνισε η Πατρινή πρωταθλήτρια κολύμβησης σε συνέντευξη που παραχώρησε στo onsports.gr

Ύστερα από την εμπειρία της στο «International Swimming League», στην Βουδαπέστη και τα τρία πανελλήνια ρεκόρ που κατόρθωσε να σπάσει εκεί, η αθλήτρια του ΠΑΟ έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση.

«Αυτή τη στιγμή προπονούμαι κανονικά με στόχο το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο» τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη.

«Δυστυχώς όμως με την κατάσταση που επικρατεί δεν μπορούμε να οργανώσουμε αγωνιστικό πλάνο, καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι αγώνες ακυρώνονται, οπότε μένουμε πιστοί στην προπόνησή μας. Κρατάμε το μυαλό μας όσο ήρεμο γίνεται και περιμένουμε το καλεντάρι του 2021».

Όσο για αν πιστεύει ότι μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της, κάτω από τις συνθήκες της πανδημίας και να πάρει μέρος και σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε:

«Η πανδημία από τη στιγμή βέβαια που θα γίνουν κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα… σταματήσει από την 3η μου συμμετοχή μου στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός για οποιονδήποτε αθλητή στον κόσμο.

Έχω μάθει τις δυσκολίες και τις αναποδιές της ζωής μου να τις αντιστρέφω σε δύναμη. Ο στόχος είναι η Ολυμπιάδα. Από τη στιγμή που έχω τη δυνατότητα να προπονούμαι κανονικά, το μυαλό μου είναι μόνο στο Τόκιο. Οπότε ναι θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι εκεί».


Πηγή