Οι ιδιαίτερες ευχές για καλά Χριστούγεννα από Αγρινιώτη διασώστη του ΕΚΑΒ

Με μία συγκινητική ανάρτησή του, ο Αγρινιώτης διασώστης του ΕΚΑΒ Βασίλης Καραμάνης,

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας αρκετές από τις τοποθετήσεις του για τον κορωνοϊό «έδειξαν» το δρόμο της ομοψυχίας και της συστράτευσης της κοινωνίας για την αντιμετώπισή της.

Οι ευχές του για τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσαν να ήταν σε διαφορετικό μήκος κύματος. Ο Αγρινιώτης διασώστης του ΕΚΑΒ, Βασίλης Καραμάνης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα εύχεται καλά Χριστούγεννα, υπογραμμίζοντας ότι «Είμαστε δίπλα στον πολίτη ψυχή και σώμα γιατί γουστάρουμε να βλέπουμε την ανακούφιση του, το χαμόγελο του. Γιατί εμείς μπορούμε να το διακρίνουμε και πίσω από την μάσκα…»

Αναλυτικά:

«ΔΙΑΦΟΡΕΡΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ… Και για εμάς Χριστούγεννα είναι, μόνο που τα γιορτάζουμε λίγο διαφορετικά από τους υπόλοιπους, όχι φέτος, ΠΑΝΤΑ…!!! Είμαστε δίπλα στον πολίτη ψυχή και σώμα γιατί γουστάρουμε να βλέπουμε την ανακούφιση του, το χαμόγελο του. Γιατί εμείς μπορούμε να το διακρίνουμε και πίσω από την μάσκα…

Από τους ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ, χρόνια πολλά και καλά σε όλο τον κόσμο. Χρόνια με υγεία, τύχη και αγάπη. Χρόνια με λαμπερά χαμόγελα, χωρίς μάσκες.

Υ.Γ. Καλό κουράγιο και δύναμη σε όλους τους υγειονομικούς συναδέλφους μου.

ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ- ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ»