Αχαΐα: Κοπή πίτας στο Δήμο Ερυμάνθου (φωτο)

Σε αυστηρά μικρό κύκλο και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, παρουσία του Δημάρχου, των αντιδημάρχων, επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων και των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Ερυμάνθου.

Η συμβολική εκδήλωση έγινε στο Δημαρχείο της Χαλανδρίτσας με την ανταλλαγή ευχών για το 2021. Κομμάτι στην πίτα έκοψαν, ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Μπαρής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Κουραχάνης, οι αντιδήμαρχοι, Ζώης Μαρτζάκλης, Διονύσης Γεωργαντόπουλος, Παναγιώτης Λαλιώτης, Αθανάσιος Παπαναγιώτου, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Παναγιώτης Σκιαδάς, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ελένη Γκοτσοπούλου, οι Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου Απόστολος Ζγολόμπης (Τεχνικές) και Νικολίτσα Σκέντζου (Διοικητικών- Οικονομικών) και οι Προϊστάμενοι τμημάτων, Ευάγγελος Τσιλίγκας, Μηλίτσα Κουλογεωργίου και Αθανάσιος Μπίτσικας.

Τυχεροί της φετινής χρονιάς ήταν η υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Δ. Ερυμάνθου Κων/να Ανδρουτσοπούλου και οι συμβασιούχοι (8μηνου) Ανίτα Τσάμη και Φώτης Γαρώνης οι οποίοι έλαβαν τα αντίστοιχα δώρα και από μία ημέρα άδεια.

Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με οικογενειακή και προσωπική υγεία και ευτυχία, τόνισε πως το 2021 είναι ένα έτος ορόσημο, όχι μόνο γιατί συμπίπτει με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, αλλά και γιατί η χώρα μας θα «απελευθερωθεί» από τον ύπουλο εχθρό του κορωνοϊού χάρη στο εμβόλιο. Όπως είπε, ο Δήμος Ερυμάνθου στάθηκε όρθιος στην υγειονομική κρίση και πλέον έχει μπροστά νέες προκλήσεις στις οποίες θα ανταποκριθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας με σχέδιο και όραμα.

Αχαΐα: Κοπή πίτας στο Δήμο Ερυμάνθου (φωτο) Αχαΐα: Κοπή πίτας στο Δήμο Ερυμάνθου (φωτο) Αχαΐα: Κοπή πίτας στο Δήμο Ερυμάνθου (φωτο) Αχαΐα: Κοπή πίτας στο Δήμο Ερυμάνθου (φωτο)


Πηγή