Αίγιο: καφενείο έγινε χαρτοπαιχτική λέσχη

Συνελήφθησαν χθες στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, δεκατρείς άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διεξαγωγή και συμμετοχή σε τυχερά παίγνια, καθώς και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του Κορωνοϊού.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τον ιδιοκτήτη να διοργανώνει τυχερό παίγνιο με χαρτιά και δώδεκα θαμώνες να συμμετέχουν σε αυτό.
Ο ιδιοκτήτης είχε διαμορφώσει κατάλληλα το κατάστημα, τοποθετώντας δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια για την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τράπουλες, μάρκες, ζάρια και χρηματικό ποσό. Επιπλέον, σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ σε κάθε έναν από τους δώδεκα πελάτες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του Κορωνοϊού.
Ο συλληφθείς ιδιοκτήτης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    17 Ιανουαρίου 2021

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία