“Άρωμα” καρναβαλιού στο κέντρο της Πάτρας – Παραδόθηκε το λάβαρο στο Δημαρχείο (φωτο)

Σε μια λιτή, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, τελετή που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημαρχείο, στην έναρξη της οποίας ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, από το μπαλκόνι του Δημαρχείου, κάλεσε, για μια ακόμη φορά, όλους να τηρήσουν τις αποστάσεις και τα μέτρα που προβλέπονται κατά του covid-19, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας», Ήρα Κουρή, μετέφερε το καρναβαλικό λάβαρο έξω από το Δημοτικό μέγαρο και με τους ξυλοπόδαρους, που την συνόδευαν, το παρέδωσε στο Δήμαρχο.

Ο Δήμαρχος είπε: «Φέτος το Καρναβάλι μας γίνεται αλλιώς. Προχωράμε μέσα στην πανδημία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά ως πόλη και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε με επιτυχία. Καλό καρναβάλι σε όλους, η φετινή ιδιαιτερότητα δεν πρέπει να μας κάνει σιωπηλούς».

"Άρωμα" καρναβαλιού στο κέντρο της Πάτρας - Παραδόθηκε το λάβαρο στο Δημαρχείο (φωτο) "Άρωμα" καρναβαλιού στο κέντρο της Πάτρας - Παραδόθηκε το λάβαρο στο Δημαρχείο (φωτο) "Άρωμα" καρναβαλιού στο κέντρο της Πάτρας - Παραδόθηκε το λάβαρο στο Δημαρχείο (φωτο) "Άρωμα" καρναβαλιού στο κέντρο της Πάτρας - Παραδόθηκε το λάβαρο στο Δημαρχείο (φωτο) "Άρωμα" καρναβαλιού στο κέντρο της Πάτρας - Παραδόθηκε το λάβαρο στο Δημαρχείο (φωτο) "Άρωμα" καρναβαλιού στο κέντρο της Πάτρας - Παραδόθηκε το λάβαρο στο Δημαρχείο (φωτο)


Πηγή