Ευχαριστήριο από την Α.Ε. Έσπερος 2004 στο Δήμο Πατρέων

Την Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και του Αθλητικού Κέντρου Λαδόπουλου, στους αθλητές και προπονητές, του, ευχαριστεί με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, το Δ.Σ. της Α.Ε. ΕΣΠΕΡΟΣ 2004.

Η επιστολή, που κοινοποιείται στονΑντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο στην Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και την Δ.Ε. του ΛΑΡ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου, αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας νόμιμα εγγεγραμμένου στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ – ΦΑ29 , θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει προσωπικά Εσάς, την Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο, για την δωρεάν παραχώρηση χρήσης στους αθλητές και προπονητές μας, του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (που αποτελεί στολίδι για την Πόλη μας) και του Αθλητικού Κέντρου Λαδόπουλου που επίσης αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης με τη συνεργασία του Δήμου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου. Ειδικότερα για το Αθλητικό Κέντρο Λαδόπουλου θέλουμε να επισημάνουμε ότι τα τελευταία χρόνια με την ενίσχυση του προσωπικού έχει αναβαθμιστεί η λειτουργία, συντήρηση και φύλαξη του από το Δήμο κι επί πλέον με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι είναι σε εξέλιξη τεχνική μελέτη για την ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό του.

Αποδίδουμε ειδικότερα τα εύσημα στον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο, ο οποίος εγκαίρως και χωρίς χρονοτριβή, εφάρμοσε τις οδηγίες της ΚΥΑ, και το αθλητικό υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ, για το άνοιγμα των ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων, και την ασφαλή χρήση τους από όλους τους επίλεκτους αθλητές των σωματείων της Πόλης μας εν μέσω πανδημίας, χωρίς να χάσουν ούτε μια ημέρα εκγύμνασης από τις αρχές Νοεμβρίου έως και σήμερα, την στιγμή μάλιστα που πολλά Δημοτικά Στάδια στην Ελληνική Επικράτεια δεν έχουν καν ανοίξει μέχρι τώρα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά, τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Ζώτο και την Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοπονησιακού Σταδίου, τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Κόττα και την Διοικούσα Επιτροπή ΛΑΡ και ξεχωριστά τον υπεύθυνο του Αθλητικού Κέντρου Λαδόπουλου κ. Κώστα Κούτρα, που είναι καθημερινά δίπλα μας.

Επίσης, τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΒΟΡ. ΠΕΛ/ΣΟΥ κ. Νίκο Μπαλάση και όλο το νεοσύστατο Δ.Σ., και τους τεχνικούς ανάπτυξης της Ομοσπονδίας, τον απελθόντα Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Βαγγέλη Τζελάτη που ήταν ο στυλοβάτης αθλητών και Σωματείων επί πολλά έτη, το μόνιμο και έκτακτο προσωπικό καθαριότητας και φύλαξης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, που προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής την περίοδο της πανδημίας για τους αθλητές και τους προπονητές μας.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ.


Πηγή