«Έγδυσαν» περίπτερο στα Καλάβρυτα

Σε οργανωμένη σπείρα απέδιδαν εξ αρχής οι αστυνομικοί την διάρρηξη που είχε γίνει το Μάρτιο του 2020 σε ένα περίπτερο στα Καλάβρυτα το οποίο «έγδυσαν» κυριολεκτικά οι δράστες. Και δικαιώθηκαν, καθώς δέκα μήνες μετά η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα.

Όπως προέκυψε, δράστες ήταν τέσσερις κακοποιοί οι οποίοι είχαν φτάσει με νοικιασμένο αυτοκίνητο στα Καλάβρυτα τα ξημερώματα στις 3 του περασμένου Μαρτίου, διέρρηξαν το περίπτερο και άρπαξαν καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 11.000 ευρώ, μετρητά ύψους 1.675 ευρώ και το αξίας 200 ευρώ καταγραφικό μηχάνημα που ήταν συνδεδεμένο με κάμερα ασφάλειας.

Από την προανάκριση έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία ενός Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά, καθώς οι δράστες προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στο περίπτερο. Η δικογραφία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, περιλαμβάνει τους τρεις συνεργούς του που παραμένουν άγνωστοι και η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Καλαβρύτων συνεχίζεται.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    26 Ιανουαρίου 2021

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία