Εκστρατεία της Περιφέρειας: «ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!»

«ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!» είναι το σύνθημα της νέας πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα τρία Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας με στόχο να υπενθυμίσει την αξία της τοπικής αγοράς σε επίπεδο εμπορίου, υπηρεσίας αλλά και μεταποίησης. Καθώς τα καταστήματα έχουν ανοίξει, μετά από μια περίοδο που είχε επιβληθεί η αναστολή της λειτουργίας τους, η καμπάνια είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από ποτέ, ώστε να ενισχύσει τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.
Η προβολή της εκστρατείας έχει ήδη ξεκινήσει τον περασμένο Δεκέμβριο με ενέργειες προώθησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διανομή υλικού (αφίσες και αυτοκόλλητα) που θα αναρτηθεί στις βιτρίνες των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα τα διαφημιστικά βίντεο της εκστρατείας προβάλλονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προγραμματίζεται η προβολή τους και στα τοπικά κανάλια. Βασικό εργαλείο της καμπάνιας αποτελεί η ιστοσελίδα www.agorazoume-edo.gr, όπου παρουσιάζεται αναλυτικά η πρωτοβουλία –εκεί μπορεί κανείς να αναζητήσει όλο το υλικό προβολής- και η οποία λειτουργεί ως πλατφόρμα που συνδέει επιχειρηματίες και καταναλωτές.
Από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, όλες οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της Δυτικής Ελλάδας έχουν αποκτήσει τη δυνατότητα να προβάλλουν ειδικές προσφορές και εκπτώσεις μέσα από τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα www.agorazoume-edo.gr, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές της περιοχής να απολαύσουν μοναδικά οφέλη μέσω προϊόντων και υπηρεσιών.
Οι επαγγελματίες μπορούν να αναρτήσουν εντελώς δωρεάν τις προσφορές που επιλέγουν, μαζί με τις βασικές πληροφορίες της επιχείρησής τους συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στην πλατφόρμα www.agorazoume-edo.gr. Πολύ σύντομα η καταχώρηση γίνεται διαθέσιμη για τους επισκέπτες.
Επίσης, στην πλατφόρμα οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν το προωθητικό υλικό που προσφέρεται για να κινητοποιήσουν φίλους και γνωστούς στη διάδοση της πρωτοβουλίας, ώστε να ενισχύσουν τα αγαπημένα τους τοπικά καταστήματα.
Η τοπική αγορά χρειάζεται τη στήριξή μας, καθώς όλοι μας είμαστε μέρος της ίδιας αλυσίδας. Κι αυτή η αλυσίδα μπορεί να παραμείνει ισχυρή όσο εμείς την κρατάμε ενωμένη. Για πρώτη φορά, μια καμπάνια υποστήριξης της τοπικής αγοράς λαμβάνει τόσο μεγάλες διαστάσεις καλώντας επαγγελματίες και ιδιώτες, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας να συναντηθούν κάτω από το ίδιο μότο: “ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!”.
“ΑγοράΖΟΥΜΕ-ΕΔΩ!”
W: www.agorazoume-edo.gr
E: info@agorazoume-edo.gr

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    28 Ιανουαρίου 2021

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία