Ελπίδα Τόκα – Έτοιμη να πάρει τη θέση της και πάλι στο βάθρο

Αποφασισμένη να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή στην αγωνιστική δράση είναι η πρωταθλήτρια στα 400 μέτρα εμποδίων, Ελπίδα Τόκα.

Η πρώην αθλήτρια της Ολυμπιάδας Πατρών στο περσινό ανοικτό πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που έγινε στην Πάτρα δεν μπόρεσε να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες της αφού την ταλαιπωρούσε ακόμα τότε ένας τραυματισμός που είχε.

Όλο το διάστημα που μεσολάβησε η Ελπίδα Τόκα δεν σταμάτησε να προπονείται και να δουλεύει και πλέον δείχνει έτοιμη να ξαναπάρει την θέση της στο βάθρο όταν ξεκινήσουν και πάλι οι επίσημες διοργανώσεις του στίβου.

Αν πάντως γίνει και το επόμενο πανελλήνιο ανοικτό πρωτάθλημα στίβου στην Πάτρα και στο Παμπελοποννησιακό, τότε θα την δούμε εκεί, με ίδια να στοχεύει στην κατάκτηση του χρυσού.

Κάτι που είχε κάνει και πάλι στην Πάτρα το 2018, ενώ μία χρονιά νωρίτερα, το 2017, αγωνιζόμενη με τα χρώματα της Ολυμπιάδας Πατρών, είχε κατακτήσει το χάλκινο, αφιερώνοντας το μετάλλιο της στους πρόσφυγες, σε μία δήλωση που είχε προκαλέσει τότε αίσθηση στο πανελλήνιο. Άρα η Πάτρα είναι μία πόλη της "ταιριάζει".


Πηγή