ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ , ΑΛΛΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2021 (VIDEO)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: «ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ !» – ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ : «ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ»

Ο νέος προϋπολογισμός του Δήμου Ζακύνθου για το 2021, παρά το γεγονός ότι καταψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, πρακτικά εγκρίνεται , με βάση το νέο νομοθετικό πλαίσιο, επειδή η αντιπολίτευση δεν κατέθεσε αντιπρόταση.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι, η Δημοτική Παράταξη «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ», κατέθεσε πρόταση, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από το προεδρείο του Σώματος, με το επιχείρημα ότι έπρεπε πρώτα να κατατεθεί στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Ζακύνθου.
Πάντως, ο προϋπολογισμός αποτέλεσε, για άλλη μια φορά, πεδίο για ένα ακόμη κύκλο σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης, ανάμεσα σε Δημοτικές Παρατάξεις, με τον Δήμαρχο Ζακύνθου.
Ιδιαίτερη αίσθηση ωστόσο, προκάλεσαν υβριστικοί χαρακτηρισμοί, ανάμεσα σε Δημοτικούς Συμβούλους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αντιπαράθεση ανάμεσα στους Χρήστο Πάστρα και Γιώργο Τσουρουνάκη, με το να αποκαλει ο ένας τον άλλο, «ψεύτη».
Αφορμή για την αντιπαράθεση αυτή, υπήρξε η καταγγελία του κ.Αρμένη, ότι οι δυο Αντιδήμαρχοι, Χ.Πάστρας και Δ.Κάνδηλας ,απέτρεπαν τοπικούς συμβούλους των περιοχών τους, να συμμετέχουν σε εκδήλωση – ενημέρωση της παράταξης του, με τον Χρήστο Πάστρα να τον χαρακτηρίζει «ψεύτη».
Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε … αυτή τη φορά ανάμεσα στον Δήμαρχο και στον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ», με τον πρώτο να αφήνει αιχμές για τα αποτελέσματα της διοίκησης του δεύτερου στη ΔΕΥΑΖ και με τον κ.Αρμένη, να αφήνει σαφέστατα να εννοηθεί ότι θα καταφύγει στην δικαιοσύνη.
Σε γενικές γραμμές, ο προϋπολογισμός χαρακτηρίστηκε από την αντιπολίτευση εικονικός, επίπλαστος και εκτός τόπου και χρόνου, σε σχέση με την σημερινή οικονομική πραγματικότητα , γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημάρχου, ο οποίος χαρακτήρισε «άθλια» την συμπεριφορά των Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «το 70% έχει 8 συμβούλους και το 30%, έχει 24 … εσείς παίρνετε τις αποφάσεις».
ΝΑΙ, ΨΗΦΙΣΑΝ|ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΣΠΙΝΟΣ, Π.ΔΡΟΣΟΣ, Ν.ΠΕΤΤΑΣ, Ν.ΚΑΡΜΙΡΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΣΤΡΑΣ, ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΟΡΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Πηγή