Ν. Νικολόπουλος: Οι κόκκινοι «νεοΤραμπιστές» της Πάτρας δεν σέβονται τη πλειοψηφία…”

Στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας με θέμα την δημοκρατική εκτροπή της δημοτικής αρχής Πελετίδη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Πάτρα τοποθετήθηκε και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Μάλλον δεν έχει προηγούμενο σε βουλευόμενο σώμα, ενώ συζητείται πρόταση μομφής κατά του Προέδρου, αυτός παρά τον κανονισμό και τα δημοκρατικά ειωθώτα, να παραμένει «κολλημένος» στην καρέκλα του και να επιμένει να προεδρεύσει!".

Ο επικεφαλής Νίκος Νικολόπουλος είπε τα παραπάνω και ζήτησε να μην προεδρεύσει της συνεδρίασης ο Παν. Μελλάς δείχνοντας έστω ελάχιστη δημοκρατική ευαισθησία και το ανάλογο ήθος που πρέπει να χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου.

Ο Ν. Νικολόπουλος επίσης στη ομιλία του μεταξύ των άλλων τόνισε :

Ο «Τραμπισμός» βρήκε μιμητές στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας. Και μάλιστα, προερχόμενους από τον χώρο του ΚΚΕ, που ξεδιάντροπα αρνούνται να σεβαστούν τις αποφάσεις της πλειοψηφίας ως διαρκείς εραστές μονοκομματικών και μονοπαραταξιακών δικτατοριών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ παραδίδουμε στην κρίση του Πατραϊκού Λαού την διαρκή απείθεια της δημοτικής αρχής και των συμβούλων της στις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνεται, όπως γίνεται, μόνο εάν είναι… αρεστό στην δημοτική Αρχή του ΚΚΕ! Και αν δεν είναι αρεστό, μπορεί να παρακάμπτεται ή ακόμα και να μην γίνεται!

Επίσης, η δημοτική Αρχή Πελετιδη , στο όνομα του κρατισμού, ανοίγει διάπλατα την πόρτα στα συμφέροντα ιδιωτών για να διαχειριστούν το νερό του πατραϊκού λαού κατά το δοκούν και εξυπηρετεί συμφέροντα που καμία σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα των πολιτών της Πάτρας.

Η δημοτική παράταξη «Νέα Πάτρα» δεν πρόκειται ποτέ να προσφέρει δημοκρατικό άλλοθι με τη σιωπή της. Ποτέ δεν υπήρξαμε «βολικοί» και ούτε θα υπάρξουμε. Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά να αντιστεκόμαστε στην δημοκρατική επιτροπή της δημοτικής αρχής και απέναντι σε οποιαδήποτε δικτατορία, κόκκινη ή μαύρη.

Είμαστε αποφασισμένοι να ταράξουμε τους «νεοΤραμπιστές» της Πάτρας στη δημοκρατική νομιμότητα, να λέμε με ευθύτητα και ευθύνη τα «ναι» και τα «όχι» μας για το καλό της Πάτρας και των δημοτών της.

Και κατέληξε ο Ν.Νικολόπουλος:

Εμείς γι’ αυτό και συμφωνούμε με τη δημοτική Αρχή να προσφέρεται δωρεάν νερό στους Πατρινούς.

Ας υλοποιήσει λοιπόν, εδώ και τώρα, την απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου για μείωση 10%, όχι μόνο στο νερό, αλλά και στα δημοτικά τέλη!


Πηγή