Πάτρα: Εγκαταλειμμένη η οδός Σουνίου στη Λεύκα (pics+video)

Αφημένη στην τύχη της είναι εδώ και χρόνια η περιοχή της Λεύκας, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα μαρτυρούν οι φωτογραφίες του Ηλία Κωνσταντάτου από την παράταξη της ΩΡΑ Πατρών.

Ο ίδιος σε μία «αυτοψία» που έκανε στην περιοχή αναφέρει τα εξής: «Βρισκόμαστε στην οδό Σουνίου στο ύψος της οδού Λεύκας σε μία περιοχή που χρόνια τώρα είναι αφημένη στην τύχη της.

Επί της οδού Σουνίου, κρατήρες και λακκούβες στο οδόστρωμα σε συνδυασμό με παρατημένα κομμένα κλαδιά, σκουπίδια και βουλωμένα αυλάκια απορροής όμβριων υδάτων έχουν οδηγήσει ουσιαστικά το οδόστρωμα να καλυφθεί από ύδατα με ότι αυτό συνεπάγεται για τους χρήστες και τους κατοίκους.

Επικινδυνότητα για τους χρήστες η οποία είναι ακόμα μεγαλύτερη το βράδυ λόγω έλλειψης φωτός, φθορές στα οχήματα. Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής έχουν απηυδήσει μη έχοντας κάποιο στήριγμα ή κάποια ελπίδα ότι σύντομα θα διορθωθεί η κατάσταση και ενώ ακόμα μπροστά μας έχουμε ένα χειμώνα, με ότι αυτό συνεπάγεται»

Ακολουθεί video και φωτογραφίες.

Σουνίου, Πάτρα


Πάτρα: Εγκαταλειμμένη η οδός Σουνίου στη Λεύκα (pics+video) Πάτρα: Εγκαταλειμμένη η οδός Σουνίου στη Λεύκα (pics+video) Πάτρα: Εγκαταλειμμένη η οδός Σουνίου στη Λεύκα (pics+video)


Πηγή