ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020

Η ψηφοφορία συνεχίζεται για την ανάδειξη των προσώπων ξεχώρισαν την χρονιά που μόλις έφυγε. Τα «Πρόσωπα της Χρονιάς 2020»!

Στην τελική ευθεία βρίσκετε η ψηφοφορία για τα «Πρόσωπα της Χρονιάς 2020» από την οποία θα προκύψουν οι φετινοί πρωταγωνιστές. Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 12 Ιανουαρίου 2021.

Ψήφισες;
Γνώρισε στο www.prosopaxronias.gr τους συνολικά 42 προτεινόμενους που είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες Κοινωνία, Εκπαίδευση-Έρευνα-Καινοτομία, Πολιτισμός και Τέχνες, Διοίκηση, Αθλητισμός και ψήφισε για να αναδείξουμε μαζί, όπως κάθε χρόνο, τους συμπολίτες μας που μέσα από τη δράση τους φωτίζουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.

Αρκεί ένας λογαριασμός e-mail για την καταχώρηση της ψήφου. Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει Πρόσωπο, Πρόσωπα ή Ομάδες της επιλογής του πατώντας στο tab κάθε υποψηφιότητας. Η τελική καταχώριση της ψήφου γίνεται πατώντας το link στο επιβεβαιωτικό email που αποστέλλεται αυτόματα από την πλατφόρμα ψηφοφορίας.

Η βραδιά βράβευσης.

Τους πρωταγωνιστές θα τους γνωρίσουμε στην λαμπερή βραδιά που διοργανώνεται και θα μεταδοθεί διαδικτυακά την Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 μέσω του www.prosopaxronias.gr και του ΙΟΝΙΑΝ tv.

Ψήφισε το δικό σου Πρόσωπο της Χρονιάς!

Χρυσός Χορηγός: Coffee Island

Ασημένιοι Χορηγοί: WIND, ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ

Υποστηρικτές: Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε., MED FRIGO, Stegno

Official Broadcaster: IONIAN tv

Χορηγοί Επικοινωνίας: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, westcity.gr, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS


Πηγή