Σφοδρή κακοκαιρία στην Κέρκυρα: Έπεσε δέντρο σε ακατοίκητο σπίτι – Φωτιά σε κολώνες της ΔΕΗ και διακοπές […]

Αρκετά προβλήματα προκάλεσε η έντονη κακοκαιρία που έπληξε το βράδυ της Κυριακής την Κέρκυρα. Εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων έπεσαν κολώνες της ΔΕΗ βυθίζοντας στο σκοτάδι αρκετές περιοχές του νησιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επίσης έπεσαν δέντρα και πλημμύρισαν δρόμοι. Μάλιστα σε μία περίπτωση δέντρο έπεσε πάνω σε σπίτι ευτυχώς ακατοίκητο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία χρειάστηκε να παρέμβει σε αρκετές περιπτώσεις και συγκεκριμένα για την απομάκρυνση δέντρων στις περιοχές Σταυρός, Γαστούρι, Γουβιά, Άγιο Μάρκο και Ποταμό.

Αυτή την ώρα τα καιρικά φαινόμενα έχουν εξασθενήσει.

 Έπεσε δέντρο σε ακατοίκητο σπίτι - Φωτιά σε κολώνες της ΔΕΗ και διακοπές ρεύματος

thetoc.gr

Να σημειωθεί πως η ΕΜΥ ανακοίνωσε νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο Τρίτη και δη το πρωί με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τοπικά πολύ θυελλώδεις ανέμους, χιονοπτώσεις και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα βοριοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την αρχή της ημέρας στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, βαθμιαία στη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Από τις απογευματινές ώρες θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη και το πρωί της Τετάρτης (27-01-2021) τα Δωδεκάνησα.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    25 Ιανουαρίου 2021

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία