Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ώρα αποχώρησης των νηπίων

Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ώρα αποχώρησης των νηπίων Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ώρα αποχώρησης των νηπίων

Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας με αφορμή την τροποποίηση της ώρας αποχώρησης των νηπίων σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε μια μαζική παράσταση διαμαρτυρίας (θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα) τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 14:00 μ.μ. στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το θέμα της τροποποίησης της ώρας αποχώρησης των νηπίων. Η κυβέρνηση δια της απόφασης της υφυπουργού κ.Μακρή με αιφνιδιαστικό τρόπο και χωρίς πριν να έχει έρθει σε διάλογο με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών τροποποίησε την ώρα αποχώρησης των νηπίων που φοιτούν στο Βασικό Υποχρεωτικό Πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου από 13:00 σε 13:10 .

Απαιτούμε από την από την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. να ανακαλέσει άμεσα την απαράδεκτη Υπουργική Απόφαση.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι σε μια κρίσιμη εποχή που βάλλονται από παντού τα εργασιακά μας δικαιώματα χρειάζεται να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα δίνοντας το παρόν στις κινητοποιήσεις".


Πηγή