Συνάντηση του Άγγελου Τσιγκρή με τον συντονιστή του ΕΟΔΥ Δυτικής Ελλάδος (φωτο)

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας του Βόρειου Τομέα της Πάτρας και συναντήθηκε με τον επιστημονικά υπεύθυνο του Κέντρου και συντονιστή του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπο Μπακόπουλο, με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών της ηλικιακής ομάδας άνω των 85 ετών.

Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε από τον συντονιστή του ΕΟΔΥ για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού στον τομέα του εμβολιασμού του πληθυσμού, τη διασπορά των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Αχαΐα και την πορεία της υγείας των ασθενών που εντοπίστηκαν στο Καλλιμανοπούλειο Ίδρυμα Ευγηρίας Καλαβρύτων.

Ο Αγγελος Τσιγκρής ζήτησε από τον Χαράλαμπο Μπακόπουλο τη διαρκή τους επικοινωνία, προκειμένου να προωθούν από κοινού τα ζητήματα που αφορούν τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας επ' ωφελεία των Αχαιών πολιτών.

Συνάντηση του Άγγελου Τσιγκρή με τον συντονιστή του ΕΟΔΥ Δυτικής Ελλάδος (φωτο) Συνάντηση του Άγγελου Τσιγκρή με τον συντονιστή του ΕΟΔΥ Δυτικής Ελλάδος (φωτο)


Πηγή